Damanhur Nederland: Waar gaat jouw reis naartoe?

Apr 24, 13 Damanhur Nederland: Waar gaat jouw reis naartoe?

Damanhur, Federation of Communities Embassy in the Netherlands

REIZEN NAAR DAMANHUR

Damjl muralWil je afreizen naar Damanhur? Deel je droom of wensen. Dan maken we samen een voor jou passend programma. Of het nu een reis van één dag, drie dagen is of twee weken is. We kunnen overnachtingslocatie en cursussen voor je boeken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om opgehaald te worden vanaf het vliegveld in Milaan en Turijn, of vanaf het treinstation in Ivrea. Wil je op thema of met een groep vanuit Nederland vertrekken, dat kan ook. Wil je meer informatie over het meditatiepad in Nederland of meer informatie over de activiteiten die georganiseerd worden in Nederland neem dan contact met ons op. Via nederland@damanhur.it of via skype: damanhur.nederland. Je kan contact met ons opnemen in het Nederlands, but you can also contact us in English laungage.

 

Voor de komende tijd zijn er weer vele interessante lezingen, workshops en cursussen in Nederland georganiseerd. De meeste activiteiten worden in het Engels gehouden. Anderen worden in het Italiaans gegeven en vertaald naar het Engels / Nederlands. Voor meer informatie neem contact op met de één van de personen genoemd bij de desbetreffende activiteit.

Kennismakingsavond

fire altar Er zijn in mei twee kennismakings- avonden. De eerste is op 26 april van 20:00 tot 22:00 uur in Yantra (Groningen) wordt op 26 april van 20:00 tot 22:00 uur. De tweede is op 27 april van 20:00 tot 22:00 uur in Centrum de Wilgenhoeve in Exmorra (Friesland) Tijdens deze avonden zal Shama (inwoonster van Damanhur) vertellen over Damanhur en het leven in Damanhur, er zal tijdens de avonden een film getoond worden en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Voor meer informatie of aanmelden neem contact op met Lucy Schaaphok via e-mail of 06-42546969, of Elvira Haak via e-mail of skype: Damanhur.nederland. Ben je geïnteresseerd maar kun je niet aanwezig zijn of vind je Groningen of Friesland te ver weg? In mei zijn we opnieuw in Nederland met twee interactieve lezingen over Damanhur.

Interactieve lezingen

dome of the Hall of MirrorsIn Mei worden er twee interactieve lezingen en film over Damanhur georganiseerd. De eerste is op 17 mei van 20:00 tot 22:00 uur in Projecthuis het Middenhuis in Zutphen en de tweede op 18 mei van 20:00 tot 22:00 uur in Centrum Djoj in Rotterdam. Tijdens deze avonden zal Condor, die al vele jaren in Damanhur woont, hoofd van de meditatieschool is, spiritual healer, pranatherapeut en ook docent is van verschillende cursussen vertellen over Damanhur. Hij zal vertellen en vragen beantwoorden over de damanhuriaanse levenswijze, de visie en missie, hoe ze leven, op welke wijze ze creatie kracht gebruiken en hun talenten leren kennen. Aanmelden voor deze lezingen kan via Elvira of skype: Damanhur.nederland of via Diana Bergsma: e-mail of 031-3795142 of 06-39804150.

School of Meditation

We gather on stage to move togetherZondag 28 april en Zondag 26 mei zijn er bijeenkomsten van de “School of Meditation”. Diverse Damanhuriaanse leraren reizen hiervoor maandelijks naar Nederland. Het meditatiepad bestaat uit een persoonlijk pad gecombineerd met de groep waar je onderdeel van bent. Wil je meer informatie over dit meditatiepad, of wil je je aanmelden. Neem dan contact met Lucy Schaaphok via e-mail of 06-42546969.

Bral Talej

Shama leading Past Lives ResearchShama is op zaterdag 27 april weer in Nederland en geeft haar bijzondere Bral Talej readingen! Ze geeft veel verhelderende informatie en zo kloppend! De readings worden gehouden van 10.00 tot 17.00 uur in Goutum (Leeuwarden). Mogelijkheid om per half uur te boeken, dus 30 minuten, 60 minuten etc. Voor meer informatie of aanmelden neem contact op met Lucy Schaaphok via e-mail of 06-42546969.

Contact with the plantworld

Portugal 2Een erg geliefde cursus in Damanhur is de cursus “Contact met de plantenwereld”. Op 19 mei zal van 10:00 tot 17:00 uur deze cursus gegeven worden in Arboretum Oostereng in Wageningen . Een groot deel van deze cursus vind buiten, tussen de bomen, plaats. Dit is een unieke kans voor jou om te leren hoe je het waarnemen van je zintuigen kunt versterken om vervolgens contact met de plantenwereld te gaan maken.

Voor registratie en/of meer informatie neem contact op met Josée Dols 0317-614471 of 06-44466520, e-mail of Elvira Haak via e-mail of skype: Damanhur.nederland.

Esoterische Fysica

Gnomo Orso zal dit jaar meerdere malen naar Nederland afreizen voor lessen in Esoterische Fysica. De lezing op vrijdag 24 mei heeft als titel: Healing and Diseases: Karma or opportunity for growth. Zaterdag 25 mei heeft als thema “The project of the soul “. De hoop, het verlangen, de obstakels en projecten die we in ons leven hebben, en de talenten die we hebben om deze doelen te bereiken.

Voor registratie en/of meer informatie neem contact met Elvira Haak via e-mail of skype: Damanhur.nederland.

Pranotherapy

Activating the spheroselfPrana is een toepassing van regenererende, levende energie gekoppeld aan de ademhaling. Prana werkt op het hele energetische systeem van een persoon en herbalanceerd deze. Ben je geintresseerd in het ontvangen van een Prana Healing of andere Damanhuriaanse healingstechnieken? Neem dan contact met ons op via e-mail, Skype: damanhur.nederland.

Inner personalities level 2

entryway Hall of MirrorsIn februari is het eerste level van de cursus “Inner Personalities” gehouden op het prachtige landgoed Gaia Yggdrasil in Loon op Zand. In juni volgt het tweede level! Ook als je het eerste level op een ander moment hebt gedaan ben je van harte welkom. Meer informatie hierover in onze volgende nieuwsbrief en via Facebook.

Lees meer op….

Like Damanhur on FacebookFacebook Follow Damanhur on TwitterTwitter Browse picture of Damanhur on FlickrPhotos Read about Damanhur on our BlogBlog +1 the Damanhur page on Google+Google+

Damanhur Nederland

Damanhur, Federation of Communities
+39 0124 512236
www.damanhur.nl

 

For information about activities and courses in the Netherlands: nederland@damanhur.it